To je to što me zanima!

Još jedna omiljena igra dobija svoju holivudsku ekranizaciju

Dok nestrpljivo iščekujemo puni, dvominutni foršpan za 'Warcraft', dobre vijesti stižu iz Hollywooda. 'The Witcher' izlazi iz kompjuterskih ekrana i odlazi u kino dvorane
Vidi originalni članak

Filmovi s vješticama baš i nisu prolazili dobro u kinima u zadnjih par godina. Cageov ‘Lov na vještice’, Rennerov ‘Ivica i Marica: Lovci na vještice’, ‘Sedmi sin’ s Jeffom Bridgesom i Dieselov nedavni uradak 'Posljednji lovac na vještice' , nisu katastrofalno loše prošli, no nisu niti polučili uspjeh kojeg se očekivalo . ‘The Witcher’ je možda film koji će to sve preokrenuti.

‘The Sean Daniel Company’ i ‘Platige Films’ su najavili da su se udružili s poljskim autorom Andrzej Sapkowski i da će prebaciti njegova djela, po kojima je već napravljena iznimno uspješna i poprilično kvalitetna franšiza videoigara o Geraltu , lovcu na čudovišta i vještice. Geralt se u svojim pohodima služi i mačem i magijom, tako da nitko nije otporan na njegove napade.

CD Projekt RED

Premda u filmu navodno nećemo pratiti njegova djela, i dalje će se Geralt pojaviti kao lik. Tema filma će biti uzeta iz kratkih priča ‘The Witcher’ i ‘Lesser Evil’, a plan je da se filmom pokrene uspješan serijal. Kako smo već vidjeli da je to moguće u videoigri, za koju je potrebno oko 200 sati igranja, nema razloga zašto se ne bi uspjelo i na filmu.

Jedna stvar koja će zasigurno ići filmašima u korist je skorašnji izlazak ‘Warcrafta’ , također napravljenog prema igri. Prema uspjehu tog filma ćemo vidjeti i kako će proći ‘The Witcher’.

Za redatelj filma je odabran Tomasz Bagiński, čiji je animirani film ‘Katedra’ bio nominiran za Oscara , dok su producenti Jarosław Sawko, Piotr Sikora, Sean Daniel, i Jason Brown. Kako je film tek u fazi produkcije, nema još nikakvih vijesti o glumcima niti o mjestu snimanja.

Datum nije odabran, no najavljeno je da film možemo očekivati 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mancity24 06.11.2015.

    strašna triologija nadam se da će i film biti sjajan

Komentiraj...
Vidi sve komentare