To je to što me zanima!

Još jedna promjena: Duga kosa narasla joj u 4 mjeseca

ČUDO OD ŽENE Rihanna je od ljeta promijenila čak četiri frizure. Sad ima duge ekstenzije. Boja joj ostaje ista, a ne mijenja ni najdražu pozu - ruku na međunožju
Vidi originalni članak

Pjevačici s Barbadosa iznenada je narasla kosa do pola leđa. Rihanna (22) stavila je dugačke ravne esktenzije. Crvenu boju još uvijek nije promijenila. Ali je zato u nepuna četiri mjeseca neodlučna diva promijenila čak četiri frizure.

Ljeto je započela s indijanskom irokezom, dva tjedna poslije nosila je ravne šiške, a nakon dva mjeseca imala je lepršave uvojke u stilu latinoameričke kolegice Jennifer Lopez. Njezini obožavatelji primijetili su kako je, uz vatrenocrvenu boju kose, Rihanna uvijek dosljedna još nečemu. Na nastupima pjevačica ne miče svoju lijevu ruku s međunožja.

Novom frizurom Rihanna je u New Yorku promovirala svoj peti album 'Loud'. Nakon Mad Maxa, na kojeg se furala na albumu 'Rated R', sad je ponovno slatkica, ali samo s lošim navikama, kažu njezini kritičari. Nedavno je u Londonu potrošila nekoliko stotina tisuća kuna na Dom Perignon, votku i rum. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_59566 16.11.2010.

    ne zna kud će s lovom pa od sebe radi vraga i Boga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare