To je to što me zanima!

Još jedna tetovaža: Beckham je na vratu tetovirao ime kćeri

Nogometaš je novu tetovažu pokazao tijekom TV intervjua. Kosim slovima na vratu je tetovirao ime kćeri Harper Seven, rođene 10. srpnja. Volio bi imati petero djece...
Vidi originalni članak

Nakon tetovaže Isusa kojeg nose tri anđela koja simboliziraju njegova tri sina, David Beckham (36) tetovirao je kosim slovima na vratu ime svoje kćeri Harper Seven. Nogometaš, koji je novu tetovažu pokazao tijekom TV intervjua, i njegova supruga Victoria 10. srpnja u Los Angelesu dobili su svoje četvrto dijete, djevojčicu koju su odlučili nazvati Harper Seven.

- Uvijek smo govorili da bi voljeli imati veliku obitelj, pet je taj broj. Ako budemo imali dovoljno sreće, imat ćemo još jedno dijete - rekao je nedavno nogometaš koji ima i tetovažu velikog anđela ispod kojeg su riječi 'Dok nas smrt ne rastavi', a posvetio ju je supruzi Victoriji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • suncana 01.08.2011.

    bolje da se nn istetovirao,ljepše mu stoji nego onom njegovom bakalaru

  • ducy_vk 01.08.2011.

    shvatite da za tetovaze nije bitno jesu li originalne ili nisu ,samo da su lijepe i neobicne onda su te tetovaze u 90 % bez znacenja ,i stavljene su samo radi toga da ih netko vidi ,tetovaza kakva god da je najbolje bi bilo da ima znacenje,jer onda ti takva stvar nece dosadit :) jer npr.imas 20 god i svidjela ti se slika nekog vuka i ides tetovirati zato sto ti se svida :) ,kasnije ce ti to dosadit,dok ako tetovaris necije ime,ili nesto sto ti budi uspomene na bilo sta ,uvijek ce ti znaciti ta tetovaza nesto :)

  • star22 01.08.2011.

    meni je malo glupo ime za dijete aj dobro harper ali harper seven mi zvuci ko neki aparat za brijanje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare