To je to što me zanima!

Još jedna žena u nizu: Arnold je i mene pokušavao zavesti

Arnold i glumica Sandra Bernhard upoznali su se dok je ona šetala plažom u Los Angelesu. Pokušao ju je šarmirati, ali to mu nije uspjelo. Žao joj je njegove supruge
Vidi originalni članak

Samo tjedan dana nakon što je svijet obišla vijest o izvanbračnim aktivnostima Arnolda Schwarzeneggera, još jedna žena odlučila je istupiti u javnost i otkriti da je Arnold i nju pokušao zavesti. Riječ je o komičarki i glumici Sandra Bernhard (55) .

- Upoznali smo se dok sam šetala na plaži u Los Angelesu. Bila sam mlada i vitka, on je došao do mene i pokušao me zavesti, ali ne hodam s  Nijemcima, pa između nas nije ništa bilo - rekla je Sandra Bernhard kojoj je žao Arnoldove supruge Marije Shriver koja je nakon 25 godina braka saznala što joj je bivši guverner Kalifornije radio iza leđa. 

Iako je prije par dana razmišljala treba li se rastati ili ne, Maria je ipak odlučila da će papire za rastavu podnijeti čim riješi financijska pitanja. Pitanje rastave pokrenuto je prije dva tjedna kad je otkriveno da  je Arnold otac izvanbračnog djeteta koje je dobio s Mildred Baenom, bivšom kućnom pomoćnicom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čokolino321 29.05.2011.

    i mene,i mene je pokušao zavesti.

  • user_57334 29.05.2011.

    pazi ti razloga.. ne mogu virovat. by the way, on je austrijanac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare