To je to što me zanima!

Još jedno bizarno izdanje Jelene Karleuše: Intimne dijelove joj je prekrivao kostim od 'oružja'...

Milicu Pavlović su plesači izveli na scenu dok je sjedila na tronu s krunom na glavi odjevena kao heroina. S njom je u jednom trenutku zapjevao i Saša Matić, a došla je i Jelena Karleuša
Vidi originalni članak

Pjevačica Milica Pavlović (32) sinoć je održala rasprodani koncert u beogradskoj Štark areni. Bio je to početak regionalne turneje 'Lav' s kojom 21. lipnja dolazi u Zagreb.

IDUĆE GODINE STIŽE U HRVATSKU Očekuje li ovo i Zagrepčane u lipnju? Milica Pavlović stigla je na tronu pred Beograđane...

Kruna sa slovom 'M'

Koncert je otvorila s pjesmom 'Boginja', a na pozornicu su je izveli plesači, dok je ona sjedila na tronu s krunom na glavi koja je na sebi imala dijamantno slovo 'M', a kostim kojeg je nosila neke je podsjetio na heroinu Wonder Woman.

- Večeras ste moji, a ja sam zauvijek vaša. Nećemo puno pričati, idemo dalje - poručila je publici i nastavila s pjesmom 'Ne sjećam se'.

SLAVEN PAVLOVIĆ Osječki cvjećar Severini je upao sa 101 ružom, a voli ga i Milica Pavlović: 'Bilo je strogo tajno'

Obratila se onima koji nisu vjerovali u nju

Oko pjevačice je bilo čak 16 plesača i plesačica u zlatnim kostimima, a sve je bilo popraćeno specijalnim efektima i rekvizitima. Dok je izvodila pjesmu 'Kraljica prokletih', Pavlović je sjedila na rozom biciklu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Puno puta su mi rekli da neću uspjeti, tamo neka seljančica iz Bunibroda. Moja poruka im je da se može i sporim biciklom - izjavila je nakon što je otpjevala stihove 'to su moji korijeni, zašto da se promijenim'.

Karleuša se skinula na pozornici, a Milica svirala bubnjeve

Specijalni gosti bili su joj Saša Matić, CobyNebojša Vojvodić, a trenutak večeri bio je dolazak Jelene Karleuše koja je s Milicom otpjevala njihov duet 'Mashallah'.

- Draga Milice, ti ne znaš što si večeras dobila. Dobila si svoje tajno naoružanje - pričala je Jelena dok je skidala rozi kostim i otkrila još jedan koji je bio načinjen od pištolja i metaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @srbija_showbizz

- Joj što mi je lijepo gledati te. Gledam te svuda. Sve ti je Bog dao - rekla je Milica dok nije skidala pogled s Karleušinog tijela.

TKO NIJE MOGAO ODOLJETI DRUGOJ VEČERI? I poznati vole Priju: Grubnić je opet došao, Horvat i Milica se družili, a mama Borka ponosna

Milica je u jednom trenutku svirala bubnjeve, a plesalo se i kolo. Pjevačica je ranije rekla da je u koncert uložila 500.000 eura, a vrlo se raduje nastavku turneje u zagrebačkoj Areni.

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO SU BOŽIĆ SLAVILI NAŠI STARI?

Idi na 24sata

Komentari 35

  • argh1 28.12.2023.

    U tenkovima je treštao ovaj dalekoističnjački šund, šargija, turci, ceca ražnatović... kada se išlo ubijati 402 djece po Hrvatskim gradovima. Tko ne uči iz svoje povjesti, povjest mu se ponavlja! Tako da koga uopće briga o prekodrinskim narikačama

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 24.12.2023.

    taman za zagreb

  • 24.12.2023.

    Prvo nek dokaze da je zensko

Komentiraj...
Vidi sve komentare