To je to što me zanima!

Još loših vijesti za J. Roberts: Majka joj boluje od raka pluća

Glumica, koja je nominirana za Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u filmu 'Kolovoz u okrugu Osage', majku je dovela k sebi u svoju vilu u Malibuu
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana nakon što je  polusestra Julije Roberts (46), Nancy Motes, počinila samoubojstvo, glumicu je dočekala još jedna loša vijest. Kako piše National Enquirer, liječnici su 80-godišnjoj Betty Lou Motes dijagnosticirali rak pluća. Majci glumice zloćudni tumor otkriven je tijekom rutinskog pregleda i magnetske rezonance kojoj se podvrgnula u studenom prošle godine. Žalila se na bolove u leđima. Trebala je i na operaciju, no zbog nedavne dijagnoze, operacija je odgođena. 

Betty Lou 2009. bila je na operaciji zbog srčanog udara. 

Glumica, koja je nominirana za Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u filmu 'Kolovoz u okrugu Osage', majku je dovela k sebi u svoju vilu u Malibuu. 

Julijin otac, Walter Grady Roberts, preminuo je kad je ona imala samo deset godina i to također od raka. Vijest o smrti njezine polusestre ju je shrvala, a još ju više bole medijski napisi u kojima se ističe kako je njezina sestra oduvijek živjela u njezinoj sjeni. Prije nego što je preminula, Nancy je Juliju blatila po Twitteru. 

- Samo da znate, 'Ljubimica Amerike' je ku*** - jedan je od komentara koji je Nancy napisala samo tri tjedna prije smrti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 20.02.2014.

    kad kola krenu nizbrdo nitko ih ne može zaustaviti

  • Plavusa131 20.02.2014.

    Tako je to u zivotu...kad krene krene.

  • gandi1 20.02.2014.

    Na žalost sestra Julije Roberts je bila drogerašica i njezine izjave gdje god da ih dala ili napisala nitko ne bi trebao ozbiljno shvaćati, a pogotovo ne na osnovu tih izjava maltretirati njezinu cijelu obitelj. Sjetite se našeg najpoznatijeg drogeraša Bareta i njegovih nebuloznih izjava direktno u eter dok je vidljivo bio nadrogiran (drogeraš će od najmanjeg problema ili svađice napraviti super nerješiv i nepremostiv problem).

Komentiraj...
Vidi sve komentare