To je to što me zanima!

'Još ne vjerujem da Whitney nema, a prošla je godina dana'

Prije godinu dana izgubio sam svoje srce. Fališ mi više no ikad. Dao bih sve da te opet vidim nasmiješenu. Volim te puno, napisao je reper Ray J na Twitteru
Vidi originalni članak

Prošla je godina dana otkako je preminula Whitney Houston. Brojni njezini kolege odalI su joj počast putem društvenih mreža. 

- Prisjećam se svoje prijateljice, predivne Whitney Houston. Već je prošla godina dana otkako je nema, a ja još u to ne vjerujem - napisala je Mariah Carey (42), dok je Nicole Scherzinger (34) objavila Withneyine fotografije iz mladosti. 

- Whitney, uvijek ću te voljeti - napisala je pored fotografija. Pjevač i glazbeni producent koji je bio u vezi s Whitney u vrijeme ove tragedije, otkrio je kako bi sve dao da može opet vidjeti njezin osmijeh. 

- Prije godinu dana izgubio sam svoje srce. Dao bih sve da te opet vidim nasmiješenu. Volim te puno. Čini mi se da mi nedostaješ više nego ikad - napisao je Ray J (32). 

Svi su se složili da Whitneyinu smrt nikad neće preboljeti. Bliski prijatelj obitelji i producent Tyler Perry prisjetio se večeri kad je Whitney zauvijek otišla. Dodao je kako bi volio da svi znaju da je Whitney bila veliki borac te da je prije smrti imala veliku želju svoj život dovesti u red. Na blogu je ujedno svima poručio da mole za kćer pjevačice Bobbi Kristinu. 

Pjevačica se utopila u kadi u sobi Beverly Hilton Hotela. Imala je 48 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • chelseaMG 12.02.2013.

    svima fali, božanstven glas i lijepa pojava. rip whitney.

  • ŠimoŽgela 12.02.2013.

    dajte ljudi koga je briga,zalite tu kretene koji u zivotu imaju sve i onda crknu od droge,samo nitko ne zali postenog covjeka koji umre radeci da bi prehranio obitelj...stvarno mi se gadi ovo pokvareno ljudsko drustvo,nije ni cudo sto je papa dao ostavku pokraj ovoliko izvrnutih vrijednosti.

  • WOMANIZER 12.02.2013.

    predivna žena i pjevačica! :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare