To je to što me zanima!

Još nema presude u slučaju Billa Cosbyja, porota neodlučna

Porota je poslušala 12 svjedoka, ali problem je u nedostatku forenzičkih dokaza. Ako se uskoro ne slože, sudac će odbaciti optužbe. Ako ga proglase krivim, Cosbyju prijeti 10 godina zatvora
Vidi originalni članak

Poznati komičar optužen je da je 2004. drogirao i seksualno napastovao Andreu Constand (44). On se izjasnio da se ne osjeća krivim. Porota je poslušala 12 svjedoka, ali problem je u nedostatku forenzičkih dokaza. 

Ni nakon četiri dana razmatranja nisu se uspjeli složiti oko konačne presude. Ako se uskoro ne slože, sudac će odbaciti optužbe. U slučaju da ga proglase krivim, Bill Cosby (79) mogao bi dobiti do 10 godina zatvora. 

Podsjetimo, Cosby je odbio svjedočiti o seksualnom zlostavljanju Andreje Constand. No sud je odlučio da će porota čuti što je rekao policiji 2005., kad ga je trenerica košarke na sveučilištu Temple optužila da ju je drogirao i silovao. Komičar je ispričao kako je s Constand bio u svojem domu u Philadelphiji, a lijekove joj je dao da bi se opustila.

- Htio sam da joj bude ugodno te da lakše zaspi nakon našeg dugog i strastvenog ljubljenja - objasnio je Cosby. Njihov susret opisao je neugodnim, a tvrdi da je Constand bila seksualno zadovoljena. Potvrdio je pred sucem da joj je dao tablete Benadryl jer mu je povjerila da je pod stresom, a komičar kaže da se nisu seksali dok je spavala.

Komičara je više od 60 žena tužilo za seksualno zlostavljanje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 17.06.2017.

    kriv je

  • Blacklist 17.06.2017.

    Kud će mu veća kazna od ubijenog sina!?

  • More9 17.06.2017.

    Sad svatko ko je bio na 2 metra u blizini Cosbya bi ga trebao prijavit za silovanje i ocesat se za koji novcic 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare