To je to što me zanima!

Još uništenja stiže: Kandidat za Oscara dobiva svoj nastavak

Kako živimo u eri kada apsolutno sve može dobiti svoj nastavak, tako nas ne bi trebalo čuditi niti kada samo prosječno uspješni filmovi kao što je 'Krš i lom' dobivaju drugi dio
Vidi originalni članak

Nastavak Disneyjevog filma iz 2012. godine ipak nije ostao zaboravljen u bespućima nekog producentskog ureda već će stvarno doživjeti svjetlo dana za nekoliko godina. U pitanju je animirani film 'Krš i lom', (eng. 'Wreck-It Ralph'), koji je te godine bio i u konkurenciji za Oscara, no izgubio je od 'Meride hrabre'.

Novi bi se film trebao zvati 'Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2'. Kako su teme s internetom već neko vrijeme popularne u animiranim filmovima (primjerice film 'Emoji', kojeg razvija Sony), tako nas ne iznenađuje takav dosadan naslov.

John C. Reilly (Ralph), Sarah Silverman (Vanellope von Schweetz), Jack McBrayer (Fix-It Felix), i Jane Lynch (Narednica Calhoun) repriziraju svoje glasovne uloge za nastavak. Redatelj je Rich Moore, koji je režirao i prvi film, a kao scenarist se vraća i Phil Johnston, koji će ovaj put pomoći i u redateljskoj ulozi.

- U nastavku dolazi nekoliko novih likova, no fokusirat ćemo se na odnos šarmantnog uništitelja i vrckave vozačice iz prvog filma. U fokusu filma i dalje će biti veza između Ralpha i Vanellope - izjavio je scenarist Johnston.

Film bi se u kinima trebao pojaviti početkom ožujka 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare