To je to što me zanima!

Joshua, seksi dečko Kylie Minogue, odrastao je u Nepalu

Par se upoznao na snimanju humorističnog mjuzikla “Galavant” u kojem australska pjevačica ima manju ulogu. Joshua je obrazovani glumac koji i dobro pleše
Vidi originalni članak

Zgodni Britanac Joshua Sasse (27) najviše voli provoditi vrijeme sa psićem Alfredom, čitati poeziju i napinjati mišiće u teretani, a s prijateljima nekad posjeti i koju modnu reviju. I odnedavno ljubi Kylie Minogue (47).

Par se upoznao na snimanju humorističnog mjuzikla “Galavant” u kojem australska pjevačica ima manju ulogu. Joshua je obrazovani glumac koji usput i jako dobro pjeva i pleše.

 Svoj je talent pokazao u mjuziklu “Mamma Mia!” u kazalištu u Londonu, a glumio je u filmu “Frankensteinova vojska”. Rodio se u Engleskoj, a odrastao je u Nepalu. Kylie i Joshua intenzivno se druže tjednima, a ona obožava tetovaže kojima je ukrasio pola tijela.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.09.2015.

    ...kako stvar egzistira i o cemu se tu radi moguce bi bilo shvatiti ako na trazilicu uposemo pojam knjiga emanuel. Prica otkriva kako se formira nasa stvarnost... i jos mnogo toga a tice se i doticne !!!

  • nejebi 17.09.2015.

    otišla sam na zabavu da izbjegnem izbjegličku krizu..boli me glava

Komentiraj...
Vidi sve komentare