To je to što me zanima!

Josip Radeljak izbacio Dolores Lambašu iz stana u Zagrebu?

Par je vezu započeo u ljeto 2009. godine. Još u rujnu prošle godine pisalo se da Radeljak i Lambaša više nisu zajedno. Dikan je 2007. iz stana izbacio i V. Pokos
Vidi originalni članak

Vezi između poduzetnika i glumice navodno je definitivno došao kraj, piše Jutarnji list. Josip Radeljak (70) gotovo četiri desetljeća mlađu Dolores Lambašu (31) navodno je izbacio iz stana na Cvjetnom trgu u Zagrebu. 

Par je vezu započeo u ljeto 2009. godine. Još u rujnu prošle godine pisalo se da Radeljak i Lambaša više nisu zajedno. Dikan je u proljeće 2007. godine poslije žestoke svađe iz stana izbacio i voditeljicu Vlatku Pokos (42).

Zajedno su živjeli šest godina. U braku su bili godinu i pet mjeseci. 

Lambaša voli starije muškarce

Prije Dikana, Dolores je dvije godine bila u vezi s glumcem Franom Lasićem (58). Kad su prekinuli u kolovozu 2009. godine svim prijateljima poslala je poruku. 

- Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića - napisala je tada. 

Zvijezda 'Ruže vjetrova' u vezi je bila i s glumcem Ivom Gregurevićem (60). Burnu vezu prekinuli su u srpnju 2007. poslije pet zajedničkih godina. Često su se mirili i rastajali, otkazivali i najavljivali vjenčanje. 

- Meni i Ivi nije presudila velika razlika u godinama, kao što mnogi misle, nego smo pali na testu međusobnog povjerenja, što se događa mnogim parovima - izjavila je tada Dolores dok su mnogi pričali da je s Gregurevićem bila u vezi samo iz interesa, a  njihov prekid se poklopio s njezinim završnim ispitima na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 522

  • Zorba 20.06.2013.

    A koja je straca od covjeka taj Dikan. Za njega je i rodjena mu majka rekla da je nitkov., Fuj! Dolores radije ne bih komentirao, jer ona je bas po mjeri svojeg pape...

  • veron 01.02.2013.

    dugo je trajala ta ljubav...sad će ona naći nešto još starije...to joj bolje ide.od ovoga još dugo nema ostavštine....

  • marija malika 01.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare