To je to što me zanima!

Josip šokirao farmere: Kako je mogao odabrati ženu za duel?

Muk i tišina zavladali su kućom dok je Blaženka spremala stvari za preseljenje u kućicu za dueliste. Odlučila je kako će predati borbu, no kasnije se predomislila
Vidi originalni članak

Ili Josip ili Blaženka nakon susreta u farmerskoj Areni napustit će farmu. Premda je Anna dobila imunitet od gledatelja koji ju je spasio od dvoboja, i naklonost farmera bila je na njezinoj strani. Svi farmeri, osim Alda, dali su Josipu svoju šibicu i time ga postavili kao prvog duelista. 

- Došlo je vrijeme da se ide kući. Bolje je ići kući da oni imaju svoj mir, a i da ja imam svoj - kazao je Josip. 

- Iskreno nisam očekivala imunitet jer ga je Josip dobio već tri puta i mislila sam da će ga dobiti i ovoga puta - iznenađena je bila Anna koja se već pripremila da će napustiti farmu. 

Ivica i Ivan ponudili su se Josipu da ih izabere za svog suparnika, obojica s ciljem da se neće boriti protiv njega, budući da je stariji od njih, već bi mu prepustili pobjedu, dok je Aldo kazao kako će se on boriti do kraja neovisno s kim se nalazio u dvoboju. Međutim, Josip je odlučio u dvoboj izazvati Blaženku. 

- Što reći, koju poruku poslati, Blaženka, ti si moj duelist - kazao je Josip farmerima, instantno napustio kuću i ostavio farmere bez riječi, a Miriam je komentirala da ne može vjerovati da je jedan policajac odabrao ženu za duelisticu. 

- To sve govori o njemu - zaključila je.

- Svi smo mi došli i zbog novca i zbog drugih motiva, međutim kako su i Ivica, Ivan i Blaža stvorili ekipu, priključili su Alda, znači njih četvorka su alfa i omega. I sad, kako stvari stoje, jedini je Aldo rekao da se bori i sad što mi preostaje, uzet Blažu koja me mrzi. Ako su oni izjavili da se ne žele boriti sa mnom i da će mi pustiti, onda ja to ne želim. Ja sam emotivan i nepravda me boli i zato bih se odrekao svih tih novaca samo da pravda pobijedi - objasnio je Josip.

Muk i tišina zavladali su kućom dok je Blaženka spremala svoje stvari za preseljenje u kućicu za dueliste. Odlučila je kako će predati borbu, no kasnije se ipak predomislila. 

- Pošto je Joža prvi duelist, odabrat ću znanje. Josip je odabrao mene jer pod svaku cijenu želi ostati. Voljela bih da pobijedim samo da vidim sreću u očima farmera koji žele da ostanem - rekla je Blaženka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Judita👥 29.11.2015.

    nije mi jasno zašto sada najednom anna dobije imunitet?

  • kung fu panda 28.11.2015.

    najbolje mi priče kao nitko nije došao radi nagrade svi skupljaju neko iskustvo,davali bi lovu za humanitarne svrhe bla,bla,bla kako da ne

  • mary_s 28.11.2015.

    ma tako mi svejedno tko će pobijediti, osim možda Blaženke, žena baš izvodi gluposti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare