To je to što me zanima!

Josipa iz 'Savršenog' o fotkama u toplesu: 'Nemate mi pravo suditi, to je moja provokacija...'

U najnovijoj objavi na Instagramu, gdje je prati više od sedam tisuća korisnika, Josipa iz showa 'Gospodin Savršeni' se osvrnula na raspravu koju su pokrenule njezine 'vruće' fotke i na upite o tome ima li OnlyFans
Vidi originalni članak

Josipu Lauš trenutačno gledamo u showu 'Gospodin Savršeni', a pozornost Tonija Šćulca (31) pokušala je privući golišavom fotkom. Karlovčanka na Instagramu nerijetko objavljuje provokativne fotografije, a zbog poziranja u toplesu našla se na meti kritika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U najnovijoj objavi na Instagramu, gdje je prati više od sedam tisuća korisnika, Josipa se osvrnula na raspravu koju su pokrenule njezine 'vruće' fotke.

- Ovih dana vodi se volika rasprava oko mojih fotografija i dobila sam dosta upita da li imam OnlyFans pa imam potrebu da vam ovim putem kažem da nemam i da me tako nešto nikada nije zanimalo - napisala je Karlovčanka.

- Moje fotografije su moja privatna zabava, moja provokacija i u tome ne vidim ništa loše. Smatram da svaka žena ima pravo pokazati malo sebe - istaknula je, te dodala kako voli sebe, te voli biti drugačija na svoj način.

'IMAM IH ŠEST' Stjuardesa Janet iz 'Gospodina Savršenog' voli tetovaže i vruće fotografije sa zmijama na tijelu

- Vjerujem da žena može izgledati dobro u svakoj kombinaciji ako se u njoj osjeća dobro. A kao prvo osjećam se dobro u svojoj koži i nemate pravo da mi sudite - poručila je Josipa.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE U TRAKTORU S VODITELJICOM IZ ‘ZVEZDA GRANDA’

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Iskrena mala 15.04.2022.

    pa dobro, kad ti je faca grda, izbaci grudi .......... a šta sad, mora se nešto.

  • Orion23 14.04.2022.

    Zena ima okserice i hoda ko rambo

  • kliksiii 14.04.2022.

    Ha čuuuuj …

Komentiraj...
Vidi sve komentare