To je to što me zanima!

Josipa Lisac koristi deset krema za lice i nosi štikle

Pjevačica je rođena na Dan zaljubljenih. Svoj 60. rođendan neće proslaviti jer, kaže, nije proslavila ni prethodne. Za dobar izgled koristi deset krema
Vidi originalni članak

Josipa Lisac je na Valentinovo obilježila 60. rođendan, koji nije slavila kao ni one prijašnje. Najljepši trenuci su joj, prisjeća se, oni provedeni s pokojnim Karlom Metikošom. Estradna diva liniju održava zdravom prehranom i njegom kože.
- Lice njegujem s čak deset različitih krema. Pazim što jedem, a čips sam otkrila tek 2000. godine. Probala sam ga, ali ne jedem takve stvari - kaže Josipa. Pjevačica obožava avangardni stil i cipele. Nedavno je dobila YSL štikle s potpeticom od 15 cm, koje obožava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SunTzu 23.02.2010.

    zena zgleda odlicno o cemu pricate, suseda mi je

  • reines 21.02.2010.

    ne bih rekla da ima tek 60...ipak ima malo više godina..... sjećam se kao dijete da je imala godina koliko i moja mama...kak sad nemaju isto????

  • trešnja 15.02.2010.

    Nema te kreme koja bi spriječila starosti da se uvuče pod našu kožu...bolje bi bilo da novac potroši na nešto plemenitije...sa kremama ili bez njih,godine dolaze.Materija je zapisana smrti i to je jedina istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare