To je to što me zanima!

Josipa Lisac oduševljena: 'Ovo je perfektno! Ljepši je nego ja'

Odlično je skinuo karakteristike u mom izražavanju. Sviđa mi se kako je u jednom trenutku naherio usta baš kao što i ja to ponekad radim. Nije ništa karikirao, rekla je pjevačica
Vidi originalni članak

Nakon što je u prošloj emisiji oduševio kao Prince, Bojan Jambrošić ovog je puta na pozornicu showa Tvoje lice zvuči poznato' stigao transformiran u Josipu Lisac.. Otpjevao je njezin hit 'Danas sam luda' i za svoj nastup dobio pohvale žirija, ali i same glazbene dive Josipe Lisac  koja je pomno pratila njegovu izvedbu.

- Odlično! Glazbeno i vizualno izrazito atraktivno. Moram priznati da je Bojan ljepši nego ja. Ovaj spot snimljen je prije 30 godina, a cijela je priča izrazito moderna. Odlično je skinuo karakteristike u mom izražavanju. Sviđa mi se kako je u jednom trenutku naherio usta baš kao što i ja to ponekad radim. Nije ništa karikirao. Jako, jako dobro. Moram pohvaliti i kostimografiju koja je fenomenalna. Famozno je sređen. Perfektno! Želim mu puno sreće - rekla je Josipa za Dnevnik.hr te otkrila  da duže vrijeme prati Bojanove transformacije.

- Slušala sam i kako je skinuo Doris Dragović. To je nestvarno. Izvanredno kako je otpjevao njezin vokal! A tek Princea... Skinuo ga je u svakom detalju. Za svaku pohvalu - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ola_55 08.05.2017.

    sa kim komunicira sa onim antenama na glavi :)

  • anane 08.05.2017.

    ..Nives i opet Nives,moram je izdvojiti od ostalih,moram naglasiti i kako je napokon "prava Nives "izisla na vidjelo kao zena koja je sposobna svojim nacinom i taktikom zaraditi lovu(skidam kapu),a sada je pokazala onu svoju meku stranu,onu pravu zapravo..i mnogima je hvala bogu otvorila oci,za njom u stopu Ana Grujica jer da su manje lipe,pametne i posebne manje bi smetale ovom sivilu koje nam ziri namece,budite vi "sarene ptice"jer ste ih preletile odavno..;-))

  • plik 08.05.2017.

    Josipa, od tebe je ljepsi i Massimo Savić... :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare