To je to što me zanima!

Josipa Lisac u Lisinskom nakon tromjesečne pauze zbog išijasa

Posljednji njezin koncert bio je također u Lisinskom u veljači ove godine, kojim je trebala započeti turneju obilježavanja 50 godina albuma 'Dnevnik jedne ljubavi', jednog od najznačajnijih diskografskih izdanja ovih prostora
Vidi originalni članak

Sve je spremno. Josipa ide dalje jako, rekli su nam nekoliko dana prije koncerta Josipe Lisac (73) iz njezina PR tima. Nakon što je tri mjeseca bila na pauzi od koncerata zbog zdravstvenih problema uzrokovanih išijasom, Josipa se u subotu vratila na pozornicu. Prvi na redu bio je rasprodani koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog. 

Posljednji njezin koncert bio je također u Lisinskom u veljači ove godine, kojim je trebala započeti turneju obilježavanja 50 godina albuma 'Dnevnik jedne ljubavi', jednog od najznačajnijih diskografskih izdanja ovih prostora. Turneja je nakratko bila pauzirana, ali sad je Josipa spremna publici spremiti spektakl. 

- Nema gostiju iznenađenja - otkrili su nam iz tima i dodali kako će nakon Lisinskog Josipa zapjevati i u drugim gradovima. Za ovo ljeto ima dogovorene nastupe u Zaprešiću, Ptuju i Puli.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • moregore 28.05.2023.

    Volimo te

Komentiraj...
Vidi sve komentare