To je to što me zanima!

Josipa Pavičić pogriješila u prometu pa se zaljubila

Novinarka i bivši nogometaš zaljubili su se u travnju ove godine. Nico najviše vremena provodi u Zadru, a uskoro će posao proširiti i u Zagreb
Vidi originalni članak

Josipa Pavičić ponovno ljubi. Sreću je pronašla u bivšem talijanskom nogometašu Nicu Berardiniju (36). Upoznali se se na raskrižju u Zadru kada je Yo shvatila da je pogriješila cestu i pokušala okrenuti automobil u suprotnom smjeru, prenosi Story. Danas uspješni poduzetnik Nico nije mogao zaboraviti susret pa su se počeli viđati.  Trenutačno uživaju u uvali pokraj Ninskih Vodica. Zaljubili su se u travnju ove godine. Talijan zbog posla najviše vremena provodi u Zadru, a uskoro će posao proširiti i u Zagreb. Josipa ima devetogodišnjeg sina Vita s poznatim urednikom i novinarem Markom Cigojem s kojim je ostala u dobrim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • drniš1990 27.08.2009.

    ajme,čitajući vaše komentare da se zaključit da nogometaši ne smiju imat cure. Znam da ima puno sponzoruša,možda je i josipa jedna od njih,al uvik isti komentari

  • user_39717 27.08.2009.

    "Josipa pogriješila u prometu pa se zaljubila u talijana"--- od samih članaka, nekad su gluplji ti vaši naslovi.... danas isto svatko može bit novinar..

  • barkley 26.08.2009.

    @peper kvaka je u tome što su to obične da ne napišem koju ružnu riječ...koje muškom rodu služe samo za seks a i one same su stvorene samo da se opale jer im kit. izlazi iz očiju i mozga svako malo.Uglavnom glume umišljene zvijezde,spisateljice,glumice,pjevačice....zaboravih da su uglavnom rastavljene što će one reći ne svojom krivnjom a muškarce pali da opale neku poznatu glumicu ili pjevačicu makar s silikonima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare