To je to što me zanima!

Josipa Perišić ponosna na Ivana nakon Lige prvaka: 'Vrijedilo je'

Ivanova supruga Josipa nije skrivala sreću zbog pobjede Bayerna te je na društvenim mrežama nahvalila supruga i klub. Objavila je Ivanove fotografije snimljene nakon finala
Vidi originalni članak

U nedjelju se igrala finalna utakmica Lige prvaka između Bayerna i PSG-a, a pobjedu je odnio njemački klub, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31). Ivan je tek kasnije ušao u igru, ali ova će mu utakmica ostati u sjećanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Perišić s Bayernom osvojio Ligu prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ova večer je nešto posebno. Kada igrate nogomet, sanjate o noćima poput ove - rekao je Ivan za Sky Sport nakon utakmice.

- Ovo mi je prvo finale i odmah sam slavio - dodao je. 

Ivanova supruga Josipa Perišić (32) nije skrivala sreću zbog pobjede Bayerna te je na društvenim mrežama nahvalila supruga i klub. Objavila je Ivanove fotografije snimljene nakon finala.

KRUNA KARIJERE Perišić: Sanjao sam o noćima poput ove. Inter? Ne znam još...

- Rad + disciplina + poniznost = veliko poštovanje. Hvala ti - napisala je Josipa te dodala: 

- Vrijedilo je. 

Par se zaljubio još u srednjoj školi. Sin Leonardo rodio im se 2012. godine, a 2014. u obitelj je stigla i djevojčica Manuela. Imali su civilnu svadbu 2012. godine, a u srpnju ove godine vjenčali su se i u crkvi. 

Vjenčanje je bilo u krugu najuže obitelji, a ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila. Slavlje su potom nastavili s bliskim članovima obitelji u hotelu Martinis Marchi Heritage. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.08.2020.

    Dali je ljudima prirodno pisat ruzne stvari i trazit mane drugima?? Na svakom clanku samo borba i svada, jel tesko napisat sretno ljudi u zivotu, bravo Ivane. Sta se god objavi samo pljuvanje😂😂😂neka vam Bog oprosti

  • TUKnut 24.08.2020.

    a onaj legendarni veeeliki trener Bayerna...Kovac, koji ima ponude, od kojih se ne moze obraniti ......je´l jos na birou rada

  • nohname 24.08.2020.

    Jednostavna i prirodna zena. Nije silikonjara kakve inace nogometasi vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare