To je to što me zanima!

Josipović i Bandić pogledali su najskuplji projekt HRT-a

Scenarist i redatelj 'Hrvatskih kraljeva' prije početka najavnog filma, s glazbenicima koje je predstavio kao svoje prijatelje odsvirao je jednu od skladbi iz serijala
Vidi originalni članak

Ovo je kulturološki pothvat bez presedana u novijoj hrvatskoj televizijskoj povijesti, kazao je predsjednik uprave HRT-a Josip Popovac na pretpremijeri igrano - dokumentarnog serijala 'Hrvatski kraljevi' u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. 

Najskuplji projekt hrvatske televizije došli su pogledati predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović,  zagrebački  gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik HAZU-a Zvonko Kusić.

Prije početka najavnog filma koji je sažetak svih epizoda dokumentarnog serijala u kojem se koriste impresivni vizualni efekti, scenarist i redatelj hrvatskih kraljeva,  Božidar Domagoj Burić sa glazbenicima koje je predstavio kao svoje prijatelje, izveo je jednu od skladbi iz serijala, za koju je sam skladao glazbu i odsvirao je. 

 Burić je i u Lisinskom odsvirao nekoliko instrumenata, klavir, gitaru i bubnjeve. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kova_sb 13.10.2011.

    Tko je ova ženska kraj bandića, (nemislim na lignju nego na ženu, djevojku, curu ili štha več!

  • sunshineee 13.10.2011.

    svaka cast ekipi koja je ovo napravila. kad bi bar HRT radio vise ovakvih pohvalnih stvari koji se mogu prodati, a od obrazovnog su i kulturoloskog su znacenja.

  • allesto 12.10.2011.

    "Josipović i Bandić pogledali su najskuplji projekt HRT-a"..i ja sam pogledao guzu iz prvog reda... odlična je...još samo da nije toliko skupa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare