To je to što me zanima!

Josipović u crtiću nije lik kao Pajo Patak i Miki Maus

Predsjednik u crtiću izgovara: 'Najljepše stvari u životu su nam još nepoznate i zato se ne trebamo bojati nepoznatog, već ga trebamo istražiti'
Vidi originalni članak

Uloga naratora u Pixarovom filmu predsjednika Ive Josipovića zainteresirala je cijeli svijet. On će naime dati glas liku u kratkom crtanom filmu 'Dan i noć' koji prethodi 'Priči o igračkama 3'. Za portal Index predsjednik je rekao da je tekst pročitao za minutu jer je bio kratak. U crtiću izgovara rečenicu: 'Najljepše stvari u životu su nam još nepoznate i zato se ne trebamo bojati nepoznatog, već ga trebamo istražiti'. Predsjednik kaže da nije bio lik tipa Paje Patka ili Mikija Mausa, već da je poruka koju izgovara poticajna poruka upućena djeci. U Pixaru su htjeli da u svakoj zemlji narator bude istaknuti političar. Svoj glas su tako dali i Vaclav Havel te Julija Timošenko.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vedranius 01.07.2010.

    Joooj, šta got da Josipović na pravi ne bi vam bilo dobro. Meni je ovo baš simpatično i lijepo od njega!!

  • istina52 01.07.2010.

    Naš predsjednik pokazao je svoju pozitivnost u diplomaciji sve nepoznato jako je dobro premostio i ovaj crtić je dobar potez \"dati svoj glas\" da se zaštite oni najmlađi, budućnost naše zemlje jer kakva bi bila budućnost ako mladi ne bi vjerovali u ideale jer \"ideali nikad ne umiru.!

  • dzudzan 01.07.2010.

    Meni on nije istaknuti političar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare