To je to što me zanima!

Joško i Nataša tangom otvorili svadbu: Danima vježbali ples

Nataša se do matičarke niz stube spuštala praćena glazbom iz serijala 'Dinastija', piše časopis Gloria. Nosila je raskošnu vjenčanicu ukrašenu Swarovski kristalima
Vidi originalni članak

Glumica i bivši TV urednik i voditelj vjenčali su se na Silvestrovo. Joško Lokas (41) i Nataša Janjić (31) na svadbu su pozvali oko 250 uzvanika. Iako su se trudili da detalji svadbe ne procure u javnost, to im nije uspjelo. Par se vjenčao u zagrebačkom gimnastičkom društvu Hrvatski sokol. 

Nataša se do matičarke niz stube spuštala praćena glazbom iz serijala 'Dinastija', piše časopis Gloria. Par se vjenčao u 19 sati, a glumica je nosila raskošnu vjenčanicu ukrašenu Swarovski kristalima. Kad su se poljubili po njima su počele padati ružine latice. Mladenci su izabrali tango kao svoj prvi ples. Sve prisutne oduševili su izvedbom, a korake su navodno uvježbavali danima. Jošku su kumovi bili Larisa Navojec i Stjepan Žujić, a Nataši prijatelji iz djetinjstva Splićani Dea i Luka. Mladenka je s prijateljicama otpjevala Severininu pjesmu 'Prijateljice'. Gostima su za uspomenu podijelili bočice medice ili višnjevače. 

Jošku je ovo drugi brak. Osam godina bio je u braku s novinarkom Ivanom Silom s kojom ima troje djece. Do raspada braka je došlo 2008. godine nakon što je Joško na snimanju TV serijala 'Mamutica' upoznao Natašu. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • DjuroPoliklinika 23.12.2016.

    pa zar oni nisu razvedeni vjes je od 2013 neznam zašto stavljate stvari od prije tri godine jel ovo neka zajebancija.

  • SaleZG 05.01.2013.

    Aaa koje preseravanje!!trebala je mlada doletit u helikopteru,uz najvece hitove lepe brene,a ovaj coban je trebo docekat na slonu obucen u tarzana,kum je trebo bit Bandic a vjencat ih je trebo Sudac,i onda su trebali otic na put oko svijeta u Todoricevom helikopteru,e to bi bilo onda cool! I sigurno bi o tome pisali svi svijetski mediji,ona bi se probila u holivud i glumila u kucanicama,a on bi imao svoj show,u kojem bi mogao pozvat sevku kad snimi novi film da ju tjesi i da placu skupa!!

  • WOMANIZER 04.01.2013.

    nek im je sa srećom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare