To je to što me zanima!

Joško Svaguša ipak se rastaje i stvar je već u rukama suda?

Portal Index piše kako otac bivšeg predsjednika Hajduka za nevolje u sinovu braku krivi Željka Keruma. Svaguša pak tvrdi kako u tim navodima nema nimalo istine
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Hajduka o privatnom životu nije htio pričati, no, kako piše Index, Joško Svaguša (38) rastaje se i raspad njegova braka već je postao predmet suda. Više od godinu dana u splitskim se kuloarima priča da šef slastičarske industrije Bobis muti s Dajanom Stojić. 

Njegov otac Mirko za sinove bračne probleme navodno je optužio Željka Keruma. Sina je navodno odlučio razbaštiniti i razvlastio ga u Bobisu te ga otjerao iz kuće. Sve to Svaguša demantira isto kao i navode da mu splitski gradonačelnik duguje 600 tisuća eura, dug koji je navodno razlog kraja njihova prijateljstva. 

Na proslavi stote obljetnice Hajduka donedavni predsjednik kluba nije bio jer ga je, kako je rekao, uhvatila prehlada pa je ostao kući.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vilim25 16.02.2011.

    Ljudi dragi pomozite, ne znam kako ću dalje živjeti zato što se neki tip iz Hihotića rastaje, Uf. Ovo sam moral komentirati jer je vjest totalno glupa. Molim pišite vijesti u skladu da novinarskim načelima (Malović, 2001.). Ova nema niti jednog elementa.

  • jackass 16.02.2011.

    pogledaj mu nosa na slici hahah

  • kobasica 16.02.2011.

    Inteligencija prosjećne amebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare