To je to što me zanima!

Jovica Ćiritović: Moja Nikolina je izmislila da ima dečka Luku

S Jovicom želim ostati u dobrim odnosima i ne želim ga više povrijediti, ali moram reći da ne razmišljam ni o djeci ni o vjenčanju s njim, kaže Nikolina, pjevačica u usponu
Vidi originalni članak

Nikolina me i dalje voli te sam jedini muškarac u njezinu životu, ushićeno nam je jučer rekao Josip Ćiritović (34). Farmer iz Benkovca začudio se kad je u jučerašnjem izdanju 24sata pročitao izjavu svoje djevojke Nikoline Cvek (26) kako njih dvoje više nisu zajedno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Istraživao sam malo Nikolinina novog dečka i otkrio kako taj Luka uopće ne postoji - tvrdi Jovica. Pjevačica u usponu iz Pule, tvrdi nekadašnji kandidat showa 'Ljubav je na selu', izmislila je da ima novog dečka kako bi ga učinila ljubomornim. Nikolina, pak, s druge strane, kaže da o svojoj novoj ljubavi neće više pričati jer joj je žao Josipa.

- S Jovicom želim ostati u dobrim odnosima i ne želim ga više povrijediti, ali moram reći da ne razmišljam ni o djeci ni o vjenčanju s njim - kaže Cvek. Jovica se s njezinom verzijom priče ne želi pomiriti. 

- Ma dajte, molim vas, kakav Luka. Pa on ne postoji. Svi znaju za njega, a nitko ga nije vidio - objašnjava farmer. Dok mu Nikolina ne dokaže da Luka postoji, vjerovat će svojem instinktu i boriti se, kako kaže, za njezino srce.

- Vidjet ćete, uskoro će me ljubiti pred svima - uvjerava nas.

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kresimir20 01.10.2018.

    Sada na Cenomercu u Konzumu na kavici. Metalni bolesnici

  • tajnamoja 29.09.2018.

    Ajd nadmasite Ljubav je na selu najnoviju sezonu! Necete moci jer ovi likovi su nezaboravni.

  • 28.09.2018.

    Oni su takvi kakvi su, ali se iskreno više čudim dragim novinarima iz 24 sata. Sad na brzinu obrišite komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare