To je to što me zanima!

Jubilarna 30. dodjela Porina: Evo kako su se osjećali domaći izvođači uoči prestižne nagrade

Remi, Darko Rundek, Edo Maajka, Marko Bošnjak, Mladen Bodalec i Vanna su nam otkrili jesu li uzbuđeni povodom velike dodjele nagrada
Vidi originalni članak

Na redu je 30. dodjela nauglednije glazbene nagrade Porin koja će se održati večeras u event centru Boćarski dom u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već se danima u Bećarskom sve pripremalo kako bi večeras sve bilo kako treba pa tako reportažna kola, orkestar i veliki produkcijski tim brine o svakom detalju. 

30. godina postojanja Porina Mišo je zabranio da mu dodjele Porina, a četiri godine nakon ga dobio: Ajde, struka me priznala!

Prve pripreme za Porin počinju nekoliko dana nakon održavanja dodjele, a sada smo pitali neke izvođače kako se osjećaju uoči dodjele nagrada pa nam je tako Mirela Priselac (43) poznatija kao Remi iz grupe Elemental, oktrila je li uzbuđena.

- Uzbuđena sam, interesira me vidjeti sve kolege na okupu - rekla je Remi, a Darko Rundek (66) otkrio je očekuje li nagradu. 

- Lijepa je večer, ne pada kiša, ali ne nadam se ničemu - priznao je.

Na piranje kako se osjeća, Edo Majka (44) nam je odgovorio da se osjeća dobro te da nije dugo bio na Porinu, a također je otkrio očekuje li nagradu te koji su mu planovi za dalje.

- Pa nije to ista čar kad ih već imam nekoliko - priznao je pa dodao da je prošle godine izdao album te ga sada promovira. 

Isto tako, Marko Bošnjak (19) je priznao kako se osjeća uoči dodjele.

'Napokon se pojavila' Pjevačica Maja Blagdan viđena nakon dugo vremena: Izabrala je haljinu za dodjelu Porina...

- Pa nekako dosta smireno jer imali smo dovoljno proba, dovoljno smo uvježbani i jedva čekam otpjevati svoj dio i opustiti se nakon toga - rekao je te smo ga pitali je li uzeo slobodan dan u fast food-u zbog ovoga.

- Uzeo sam tjedan dana slobodno zbog ovog tako da se sutra vraćam na posao. Vraćam se s Porinom ili bez, ali raditi se mora - priznao je.

Mladen Bodalec (64) iz Prljavog kazališta otkrio je da se osjeća dobro, isto kao i Vanna (52) koja je priznala da ne osjeća preveliko uzbuđenje zbog prethodnog iskustva te je naglasila da je sama birala stajling za večeras.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Vanessa89 29.04.2023.

    Haha Remi je odlučila ne izlaziti iz kratkih hlača narednih godinu dana😂

  • Andjelica 28.04.2023.

    Bilo je jadno kao uvijek nagrade pjesmama koje nitko nezna mito i korupcija na djelu

  • 2024 28.04.2023.

    Maja Blagdan, koje iznenađenje ! Divna !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare