To je to što me zanima!

Jude Law snima Papu: Izazvao je pomutnju u bijelim gaćicama

Živahno je ovih dana u Veneciji, jer se ondje snima serija 'Novi papa', a Jude Law, glavni glumac, skakuće ne samo po cijelom gradu, već pozornost plijeni i u hladnom morskom plićaku.
Vidi originalni članak

Engleski glumac Jude Law (46) ovih dana boravi u najpoznatijem talijanskom turističkom gradu Veneciji. U seriji 'Novi papa' koju ondje snima, a koja će svjetlost dana ugledati krajem ove godine, još će jednom utjeloviti Lennyja Belarda, odnosno papu Pia XIII.

I dok ga se svakodnevno može vidjeti na trčanju u kratkim hlačicama i majici, upravo je na setu postavljenom u moru izazvao najveću pomutnju. Naime, samo u bijelim kupaćim gaćicama pokazao je torzo kao isklesan, a paparazzi su brzo iskoristili priliku i fotografije poslali u svijet. Malo su čijem oku promakli njegovi mišići i zategnuto tijelo.

S njim je na pješčanoj plaži snimljena i glumica Ludivine Sagnier (39) koju ćemo također gledati u novoj seriji. Uz njih, u seriji će se pojaviti i holivudska diva Sharon Stone (61), zatim John Malkovich (65), Cécile de France (43) i druga poznata holivudska imena, a redateljsku palicu nosi Talijan Paolo Sorrentino (48).

Britanski glumac, osim što snima, trenutačno planira i vjenčanje s psihologinjom Phillipom Coan (32). Za glumca će to biti drugi brak, a svadba bi se trebala održati u Francuskoj. Law planira veliki party te se očekuje dolazak brojnih njegovih glumačkih kolega među kojima su Jonny Lee Miller (46), Ewan McGregor (48), Sean Pertwee (54)...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvzmir 13.04.2019.

    Nije to nova serija jer već ima jedna sezona.

  • bree77 11.04.2019.

    Meni se on čini patuljak sa kratkim nogama.

  • 11.04.2019.

    zar nije hladno za šetnju po plaži

Komentiraj...
Vidi sve komentare