To je to što me zanima!

Julia Roberts i Daniel Moder rastaju se poslije 13 godina?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Već u srpnju ove godine pojavile su se glasine da je brak Julie Roberts i Dannyja Modera u krizi. U subotu su ispred njihove kuće snimljeni kamioni za selidbu
Vidi originalni članak

Da stvari među njima nisu u najboljem redu, šuškalo se zadnjih mjeseci. Prema najnovijim fotografijama koje su snimljene ispred luksuznog imanja Julie Roberts (47) i Dannyja Modera (46), Radar Online piše kako je očito da kuću netko napušta.

Samo nekoliko sati nakon što je glumica na njujorškom tjednu mode gledala reviju Givenchyja, ispred njihovog doma uočeni su kamioni za selidbu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Julia i Daniel upoznali su se 2001. godine tijekom snimanja filma 'Mexican ' kad je ona bila glavna glumica u filmu, a on kamerman. Navodno je Daniel inicirao rastavu.

- Činilo mu se kao da između njih ne postoji istinsko partnerstvo. Julia je sve to podnosila vrlo emotivno. U jednom trenutku bi vrištala od bijesa, dok bi se u drugom već ispričavala - tvrdi izvor blizak paru.

Vjenčali su se u srpnju 2002. godine, a zajedno imaju troje djece, blizance kćer Hazel i sina Phinnaeusa te sina Henryja.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kung fu panda 13.09.2015.

    ne brinem ja za nju kupiti će ona sebi drugog :))

  • Pametna ovca 13.09.2015.

    Sezona razvoda je u tom Hollywoodu.

  • medeki 13.09.2015.

    Dugo je trajala, sjećam se da ga je otkupila od bivše mu supruge. Ponudila joj je dobar iznos da ga ne gnjavi i da ubrza rastavu kako bi ona mogla biti nova gđa.Moder!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare