To je to što me zanima!

Julia Roberts: 'Prije braka sam bila obično razmaženo derište'

Mnogi smatraju da je Julia progovorila s braku s Danielom Moderom ne bi li opovrgnula glasine da je razvod na pomolu. Slično je učinila i 2015. kada se šuškalo da je ljubavi kraj
Vidi originalni članak

Prije nego što sam dobila djecu i smirila se uz supruga, jedino me je zanimalo snimati filmove i družiti se s ljudima koji se bave filmom. Bila sam derište, kaže glumica Julia Roberts (49) u intervjuu za Harper’s Bazaar. Dodaje da joj je posao bio toliko važan da je bila jako razmažena i sebična. Sada su joj djeca i obitelj, ističe, najvažnija na svijetu. 

Relativno povučena zvijezda osvrnula se na 15-godišnji brak s kamermanom Danielom Moderom (48). Upućeni kažu da time želi ‘utišati’ glasine da su na rubu razvoda i da ga vara s Richardom Gereom (68). Muža je nedavno pratila i na setu u Hrvatskoj.

Par je viđen kako držeći se za ruke šeta Splitom. 

Ovo nije prvi put da je glumica demantirala glasine o razvodu, isto je učinila i 2015. godine kada se nagađalo da je braku došao kraj. Tada je naglasila kako je Daniel ljubav njezinog života. Par koji ima troje djece, blizance Finna i Hazel te sina Henryja, upoznao se na setu filma Meksikanac, a Daniel je zbog nje ostavio prvu suprugu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • plik 11.10.2017.

    nemojte ju branit, kriva je.. to koda sad, kajjaznam, Shakira navali na mene.. pa tko bi se odupro tolkim milij.. khm.. tolkoj ljepoti.. :))))

  • plik 11.10.2017.

    fakat ju nikad nisam mogel prožvakat.. bezvezna mi je..

  • Tigar 74 06.10.2017.

    Julia, više simpa, nego karakterna glumica. Malo mi je "pala" u očima od kad sam saznao da je "čačkala" po tuđem braku. Nije baš ni moralno ni fer imati ulogu jednog od "razarača" nečije obitelji..pogotovo što slobodnih i žena i muškaraca ima na svakom koraku.Eh,Jule,Jule...

Komentiraj...
Vidi sve komentare