To je to što me zanima!

Julie Bowen pokazala kako podojiti blizance odjednom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Julie je gostovala u televizijskoj emisiji Georgea Lopeza. Iskustvo s dojenjem blizanaca usporedila je s liposukcijom. Pokazala je i kako ih oboje doji
Vidi originalni članak

Glumica Julie Bowen (40) se proslavila televizijskom serijom 'Modern Family'. S Georgeom Lopezom (49) u njegovoj televizijskoj emisiji 'Lopez Tonight' otvoreno je pričala o svom majčinskom iskustvu. Dojenje blizanaca usporedila je s liposukcijom. Dječaci John i Gus rođeni su prije godinu dana. Majka ih istovremeno doji, a to je i pokazala u emisiji. Kaže da joj je zbog nedostatka vremena lakše ako ih obojicu hrani istovremeno na obje dojke.
- To je kao da imate dva mala uređaja za liposukciju. Oni isišu salo iz vas. To zovu 'dvostruki nogometni zahvat'. Jednog držite s jedne strane, a drugog s druge, baš kao da imate dvije nogometne lopte. Oni rade Božji posao, pomažu mi da vratim liniju koju sam imala prije trudnoće - ispričala je Georgeu glumica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • meemee 19.05.2010.

    Joj mačići mali, kak su slatki! A položaj nogometne lopte je opisan u svakoj knjizi o njezi djeteta, niš posebno zanimljivo.

  • shawshank 19.05.2010.

    Modern family - zakon serija!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare