To je to što me zanima!

Jura Stublić sve nasmijao: 'Niste me nikad vidjeli u javnosti bez naočala i marame, oprostite mi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Po njima, najvrjedniji su oni Porini od kamena, na kojima piše vaše ime, a ovi kristalni su tek tako. Ja sam uvijek htio baš tog kristalnog, na kojemu ništa ne piše. Sada su mi ga dali za fotografiranje i neću im ga vratiti, ispričao nam je
Vidi originalni članak

Na dodjeli Porina u četvrtak najveće ovacije glazbenika i publike u Osijeku dobio je Jura Stublić (68) kada su ga pozvali na pozornicu kako bi mu uručili Porina za za životno djelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarnog rokera koji je upisan u svaku zagrebačku ulicu svojim stihom, nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a jučer je svojim prisustvom izmamio osmijeh svima. Nakon dodjele prestižne nagrade pojavio se Jura i pred fotografskim objektivima te nam dao kratku izjavu.

- Ispričavam se što sam bez marame i naočala jer mene nitko nikada u javnosti nije vidio bez marame i naočala - rekla nam je rock legenda.

Komentirao je i statuu Porina koju je držao čvrsto u rukama.

- Po njima, najvrjedniji su oni Porini od kamena, na kojima piše vaše ime, a ovi kristalni su tek tako. Ja sam uvijek htio baš tog kristalnog - LSD Porina, na kojemu ništa ne piše. Sada su mi ga dali za fotografiranje i neću im ga vratiti - kroz smijeh nam je ispričao.

Nešto ranije, Jura je pozirao reporterima i sa svojim uobičajenim rekvizitima. 

Prisjetimo se, Porin za životno djelo dodjeljuje se onim umjetnicima koji su svojim trudom, radom, uspjesima i nagradama obilježili hrvatsku glazbu, upisali se u povijest i iznimno doprinijeli kulturi.

Uz Stublića ovog Porina dobili su i Aki Rahimovski posthumno te Osječanka Vera Svoboda.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ajde moj covik 25.03.2022.

    Obukao je isto sto i na koncertima nosi. Istu kombinaciju je imao u Tvornici 27. 11. 2021. Ne volim ali to je tako s njim. Meni je ovako običan, bez tih gluposti bas divan. Zaista. Jura je jedini koji može izazivati svakakve emocije. Pjesme su svevremenske a vokal mu je nadrealan. Nazalost, nije prepoznao važnost marketinga pa njegov talent nije dovoljno prepoznat. Jura <3 

  • zaladilo 25.03.2022.

    Kuji je jačniji taj purin oli grami?

  • RakPrsti 25.03.2022.

    Legenda najveća

Komentiraj...
Vidi sve komentare