To je to što me zanima!

Juraj Jurlina: Nisam znao da mi na jakni piše "gay"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Duje Stanišić kriomice je iz šale kolegi J. Jurlinu zašarao jaknu. Uzeo je kemijsku olovku i na jaknu napisao “gay” s jedne i “peder” s druge strane
Vidi originalni članak

Zar baš moram nositi jaknu s podvrnutim rukavima? Izgledat ću ženskasto, potužio se Juraj Jurlina (17) prošli petak prije početka RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Razgovor s kostimografkinjama čuo je Duje Stanišić (22) i odlučio se našaliti. Uzeo je kemijsku olovku i na jaknu napisao “gay” s jedne i “peder” s druge strane. Slova se na sivome materijalu nisu dobro vidjela, pa je Juraj u zašaranoj jakni izašao na pozornicu.
- Svi smo se smijali i nitko nije ništa primijetio, ali bilo mi je krivo nakon što sam čuo da su jaknu tri puta nosili u kemijsku čistionicu - rekao je šaljivi Duje. Mladić iz Petrčana ima tri brata i kaže da majci nije lako izaći s njima na kraj. Najveći porok mu je hrana. Brzo se udeblja pa često prije izlaska na pozornicu ne može stati u odjeću.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pathfinder 21.05.2010.

    duje natrag u kamenjar! šamarčinu zavaljat treba, jednu za preodgoj..kakvo je to ponašanje, nije ni smjesno..

  • plavi cvijet 21.05.2010.

    Ne zna Duje granice preko kojih se ne bi smjelo prelaziti i nakon koje nešto prestaje biti smiješno. Osim toga, treba on platiti kemijsko čišćenje ili kupiti novu jaknu pa nek` se onda smije.

  • WebSuperman 21.05.2010.

    ovo nije komično, ovo je čisti kretenizam, ovo je nepoštivanje protivnika, ovo je prljavo igranje, ovo je očit nedostatak kulture. račun za čišćenje bih poslao njegovim roditeljima. ponaša se ko tenkre od 15 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare