To je to što me zanima!

Jurica Pađen: I Štuliću ću reći da si što prije nabavi ovaj sat

RADO GA POKAZUJE Jurica Pađen svoj novi crni primjerak sata preporučuje svim prijateljima. Toliko mu se svidio da ga čak nosi i na svim svojim nastupima
Vidi originalni članak

Otkad sam dobio crni WTI sat, ne skidam ga. Jako mi se sviđa, pa ga nosim na svim svojim nastupima, kaže Jurica Pađen (60).

Baš kao i svi njegovi kolege glazbenici, preporučuje ga svim svojim prijateljima. Pađen kaže da je to pravi dokaz kako kvalitetne stvari ne moraju uvijek biti skupe.

- Sat je lijep, točan, a po cijeni je pristupačan svima. Ovaj model je prekrasan, ali i drugi mi se sviđaju - kaže roker, koji je nedavno objavio spot za “Prijateljsku vatru”, drugi singl s njegova Porinom nagrađenog instrumentalnog albuma “All Stars”. Pjesmu je snimio s Branimirom Johnnyjem Štulićem. Jurica potpisuje glazbu i aranžman, a redatelji spota su Ljubo Zdjelarević i Raul Brzić. Pađen će ljeto provesti svirajući na dogovorenim nastupima.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti samo uz tjednik Express po izuzetno povoljnoj cijeni od 79,90 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 17

  • The Stand 03.07.2015.

    pa zar netko to i kupuje?? toliko su već naporni i odbojni s tom reklamom da ga dobijem i besplatno ne bih ga nosila a bogami niti pokazivala, prestrasno

  • TomislavRaspasovic 29.06.2015.

    postoji li koji intervju,a da ovaj lik nije spomenuo Štulića

  • pp1990 29.06.2015.

    Sta se nije pocesljao prije izlaska iz kuce

Komentiraj...
Vidi sve komentare