To je to što me zanima!

Jurilj i Sunčica grade prvu elektranu u Velikoj Cigleni

Sunčica Lalić za stolom ne sjedi kao ukras. Bivša manekenka kaže kako se super snašla u biznisu. Uključena je u projekt vrijedan 200 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Neke su žene uspješne u glumi, pjevanju... Nisam imala afiniteta za to, ali u biznisu sam se super snašla, govori bivša manekenka Sunčica Lalić (32). Sa suprugom Draganom Juriljem (37) i njegovim bratom Željkom ravnopravno je uključena u projekt gradnje prve hrvatske geotermalne elektrane u Velikoj Cigleni kraj Bjelovara. Projekt je vrijedan 200 milijuna kuna, a njihova tvrtka Geoen na njemu radi već nekoliko godina. Sunčica je zadužena za komunikaciju s inozemstvom, pregovore s potencijalnim ulagačima i podizanje svijesti o iskorištavanju geotermalnog potencijala.
- Idem na razne svjetske konferencije gdje se educiram - kaže Sunčica. Dodala je da su dečki zaduženi za tehnički dio projekta i projektnu dokumentaciju. Kaže kako na sastancima nikad nije doživjela predrasude jer je žena i k tome jako atraktivna.
- Ne sjedim kao ukras za stolom. I ne idem na sastanke kao na plažu. Svežem kosu u rep i ne nosim dekolte. Možda netko na prvi pogled pomisli: 'Tko je ova?', ali kad se upustimo u razgovor, vidi se da vladam tematikom - zaključuje Sunčica Lalić. Dragan dodaje da projekt ima lokacijsku dozvolu, a čekaju građevinsku. Nada se kako će elektrana biti puštena u pogon krajem 2012.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • slatka5 12.08.2010.

    lalicka je bas lijepa

  • 12.08.2010.

    zivi bili pa vidjeli...

  • user_48540 12.08.2010.

    besplatni laksativ !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare