To je to što me zanima!

Justin Bieber pokrenuo brend marihuane: 'Zbog kanabisa mi se popravilo mentalno zdravlje'

U suradnji s tvrkom 'Palms' pjevač će lansirati liniju nazvanu po njegovom hitu 'Peaches'. Tvrdi kako pušenje marihuane ima mnogo pozitivnih strana, a dio zarade donirat će dobrotvornim organizacijama
Vidi originalni članak

Justin Bieber (27) u ponedjeljak je najavio suradnju s kalifornijskim proizvođačem kanabisa Palmsom. Pjevač će lansirati liniju proizvoda od kanabisa, koju je nazvao po svojoj popularnoj pjesmi 'Peaches' ('Breskve'), piše Guardian.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bieberova linija uključivat će pakiranja unaprijed smotanih jointova, po cijeni od 32 dolara (oko 200 kuna). U početku će se prodavati isključivo u Kaliforniji, gdje je legalna rekreativna konzumacija marihuane za starije od 21 godinu.

Kanadska pjevač je izjavio kako je osmislio liniju kako bi uklonio stigmu koja se povezuje s marihuanom, jer smatra da konzumacija proizvoda od kanabisa ima mnogo pozitivnih strana. 

- Surađujem s Palmsom jer cijenim to što kanabis čine pristupačnijim. Mnogim ljudima marihuana poboljšava mentalno znanje - rekao je Bieber, koji u pjesmi 'Peaches' pjeva: ' Breskve nabavljam u Georgiji, travu nabavljam u Kaliforniji'.

JUSTIN BIEBER Skandal na Met Gali: I nakon tri godine braka fanovi ne mogu preboljeti njegovu bivšu vezu

Justin je za Vogue rekao da će se dio zarade donirati dobrotvornoj organizaciji 'Veterans Walk and Talk', koja koristi kanabis i psihodelike kao dio svoje terapije za podršku bivšim vojnicima, te projektu 'Posljednjeg zatvorenik', koji se zalaže za dekriminalizaciju marihuane.

- Mnogi su me osuđivali jer uživam u marihuani. Međutim, proizvodi od marihuane poboljšali su moju kvalitetu života i mentalno zdravlje - rekao je pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • _Varešak_ 06.10.2021.

    Čime to on može potkrijepiti svoje tvrdnje ?

  • undžgapar 06.10.2021.

    Bravo mali!

  • retita🦋 06.10.2021.

    Vidi se po pidžamici.😲

Komentiraj...
Vidi sve komentare