To je to što me zanima!

Justin ima novu frizuru: Kosu digao u zrak i učvrstio je gelom

Pjevač je gostovao u showu Jaya Lenoa gdje je promovirao svoj novi božićni singl. Zajedno s Mariah Carey obradio je pjesmu 'All I Want For Christmas Is You'
Vidi originalni članak

Iako je kosa začešljana u stranu bila njegov zaštitni znak, čini se da je Justin Bieber (17) odlučio da je vrijeme za promjene. Tijekom gostovanja u emisiji Jaya Lenoa pokazao je svoju novu frizuru. Kosu je podigao u zrak i učvrstio je gelom. 

U emisiji je promovirao svoj božićni singl koji će pjevati zajedno s Mariah Carey (41). Obradili su njezinu pjesmu 'All I Want For Christmas Is You' koja će se pojaviti na Justinovom prvom božićnom albumu 'Under The Mistletoe'. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SekaAllTimeLow 03.11.2011.

    vijest za naslovnicu!!

  • Markozd 02.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drogba11_1 01.11.2011.

    Justin Bieber gay? on ima djevojku. Ružan? milijuni djevojaka misle da je on najsexy dečko, on se nalazi na milijun postera svugdje. ... Slab? on je slomio nogu na pozornici i nastavio pjevati i plesati. Neosjetljiv? poslušaj pjesmu "PRAY". Neuspješan? sa 17godina ima 29 pjesama, 3 albuma, 12 glazbenih spotova, 1 film, 3 knjige, 20 nagrada, 86 showa, 45 milijuna fanova. lajk ako i dalje misliš da je ped*******. hahahahahahahahahahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare