To je to što me zanima!

Justin svima otkrio s kim ga je Selena varala pa izbrisao profil

Sve je počelo kada je Bieber zaprijetio da će zaključati profil, jer su fanovi počeli vrijeđati njegovu novu djevojku, a kulminiralo je optužbom da ga je Selena varala sa Zaynom Malikom
Vidi originalni članak

Izgleda da se 'ratu' na društvenim mrežama između Justina Biebera (24) i Selene Gomez (22) ne nazire kraj.

Bivši par, koji je bio zajedno od 2010. do 2014. godine, sada je u nimalo idiličnim odnosima, a sve je počelo kada je pjevač zaprijetio da će zaključati profil, jer su fanovi počeli vrijeđati njegovu novu djevojku Sofiu Richie (22).

U komentarima se oglasila i Selena koja mu je poručila da ukoliko mu smeta, neka prestane objavljivati 'selfije' s novom djevojkom. Dodala je kako su ga njegovi obožavatelji podržavali kad nitko drugi nije i tim odgovorom razbjesnila pjevača. Tada je započeo pravi 'rat'.

Selena i Justin počeli su se međusobno optuživati za sve i svašta, a sve je kulminiralo kada ga je pjevačica optužila za nevjeru. Justin joj nije ostao dužan već je u jednom trenutku dao naslutiti da ga je varala s Zaynom Malikom (23).

Bieber je u međuvremenu obrisao svoj profil na Instagramu.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Belieber007 20.08.2016.

    1. Ima pravo raditi šta hoće sa svojim Instagramom 2. Šta Selenu briga za njega, nisu skupa I ono najvažnije👇👇 Ona nema 24 godine, vi ste novinari istražite 1.3.1994.👈 njegov rođ, pa izračunajte

  • El Tractor 16.08.2016.

    Ala komedije 😃

  • floki666 16.08.2016.

    A ja mislio da ga je sa poštarom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare