To je to što me zanima!

Justin Bieber svoje 'bebice' provozao u kolicima po kvartu

Kanadski pjevač Justin Bieber oporavlja se nakon živčanog sloma koji je doživio nakon što je njegova bivša djevojka Selena Gomez hospitalizirana, a vrijeme provodi u društvu najdražih dlakavih ljubimaca
Vidi originalni članak

Iako se u posljednje vrijeme priča o slomu koji je doživio Justin Bieber (24) zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove bivše djevojke Selene Gomez (24), čini se da je pjevač ipak bolje. Unatoč tome što se u javnosti ne pojavljuje bez supruge Hailey Baldwin (21), Justin je 'skoknuo' po ručak u neočekivanoj pratnji. 

Naime, paparazzi su uhvatili Justina kako se šeće sa svoja dva psa u kolicima za blizance. Na putu do malog restorana u Kaliforniji, Paty's Cafe, Justin se slikao i podružio i s najmlađim fanovima. Našalio se kako su psi 'njegove bebe'. 

Izgleda kako je Justin bolje, s obzirom na to da je prošli tjedan uslikan kako plače na suvozačevom mjestu pored supruge Hailey. 

LIO SUZE ZA SELENOM Šokirana: Justin Bieber plakao pred suprugom zbog bivše cure

- Justinu će uvijek biti stalo do Selene. Naravno da mu je teško čuti da ona nije dobro - rekao je za američki People izvor blizak pjevaču kada je saznao za hospitalizaciju bivše djevojke zbog još jednog emocionalnog sloma. 

Bieber i Gomez godinama su bili par, uz česte prekide i mirenja, a definitivno su se razišli u ožujku ove godine. Šest mjeseci poslije, Justin se oženio. Prvo je u srpnju ove godine na Bahamima zaprosio Hailey. Ogromni prsten kupio je u zlatarni 'Solow & Co' u New Yorku. Sudbonosno 'da' izgovorili su pred sucem, a uskoro planiraju još jednu ceremoniju.

 

NIŠTA IH NEĆE RAZDVOJITI: Princ Harry opet dokazao koliko obožava svoju Meghan!

Idi na 24sata

Komentari 27

  • alexkler 23.10.2018.

    Koja cijena slave,s 24 dva sloma živčana a što će biti u budućnosti Boga pitaj.Bije mi jasno kako tako brzo hrle u brak,pa onda idu rastave itd...Tuga ,uništavaju mlađe ljude i talente taj show biznis

  • 23.10.2018.

    nek čovjek uživa

  • MikiHerc 23.10.2018.

    Da ne povjeruješ, kako ima blesavih ljudi Bože moj.. Guraj ti kerove moj Justine, jadna ti majka tvoja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare