To je to što me zanima!

Južnokorejski sastav BTS ipak mora odraditi vojni rok: Završit će služenje 2025. godine...

Jedan od najpopularnijih bendova današnjice prisiljen je uzeti pauzu na par godina kako bi svi članovi, njih sedam, otišli služiti vojsci
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih sastava današnjice, BTS, neko će se vrijeme morati povući iz glazbenih voda, a razlog je južnokorejski zakon.

BTS BOY BEND Južnokorejske zvijezde stižu u Bijelu kuću, ugostit će ih Biden

Članovi korejskog pop benda morat će odslužiti svoje obvezne vojne dužnosti. Informaciju je prenijela njihova agencija. Nedavno je započela rasprava o tome trebaju li oni odsluživati vojni rok obzirom da su umjetnici koji imaju izuzetna postignuća. To im nije pomoglo te je na kraju odlučeno da će morati služiti.

Agencija 'Big Hit Music', koja je zaslužna za poznati sastav, na Twitteru je napisala priopćenje u kojemu govore o cijeloj situaciji. Prema njima će Jin, najstariji član, krajem mjeseca povući svoj zahtjev za odgodu regrutacije i odmah započeti proces služenja, a ostali članovi, njih šestorica, također će uz kolegu služiti vojsci. Bend je nedavno održao veliki koncert u Busanu, a taj koncert bi im mogao biti zadnji prije pauze.

NEVJEROJATNO POPULARNI BTS K-pop senzacija srušila je čak dva nova Guinnessova rekorda

- Mi kao agencija i članovi BTS-a radujemo se ponovnom sastanku kao grupa, 2025. godine kada završe sa služenjem - napisali su iz agencije.

Članovi će ulaskom u vojsku dobiti 5 tjedana treninga prije nego što ih se podijeli u određene jedinice i dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Splitski cvit 17.10.2022.

    Pa koliko traje vojni rok u Južnoj Koreji ako su vani tek 2025 godine?

  • HeIIoween 17.10.2022.

    Jel oni imaju onaj hit...ni na nana,ni ni na ne ne, naaa naa na ni 🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare