To je to što me zanima!

K. Brook povraćala u novu 'birkinicu' i pala iz taksija

Na tulumu u St. Tropezu napila se do besvijesti. Policija joj je pozvonila u hotel želeći je odvesti na triježnjenje, ali ih je Kelly ipak uspjela šarmirati.
Vidi originalni članak

Britanska manekenka otkrila je kako više ne pije alkohol. Kelly Brook (30) nedavno se na tulumu u St. Tropezu toliko napila, kaže, da je povraćala u “birkinicu” i ispala iz taksija. Policija joj je pozvonila u hotel želeći je odvesti na triježnjenje, ali ih je uspjela šarmirati. Nedavno je snimila reklamni spot za Reebok tenisice u kojem nosi samo gaćice. Krajem ovog mjeseca skinut će se za Playboy za što će dobiti čak tri milijuna kuna. Atraktivna Britanka razgolitila se i za časopis Loaded.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nix_zgd 07.06.2010.

    to je kapitalizam.. kad razmisliš di bi ti novci ostali da nisu otišli njoj, bude ti drago jer će ga ona barem potrošiti

  • 07.06.2010.

    Čemu čuđenje? Kad se ovdje pojave napisi o našim drogerašima, alkićima i jadnicima (Dvornik, Bare..), najveći broj komentara je \'\'... legenda, car...\'\'. Isto je i sa svjetskim \'\'biserima\'\'. Pa, zašto onda jedna prelijepa žena nebi dobila brdo love kad ju 90% čitateljstva jedva čeka vidjeti, neovisno o njezinoj pameti i inteligenciji?

  • journalist25 07.06.2010.

    Skinut se za 3 milijuna kuna?? I onda se pitamo zašto postoji siromaštvo, pa jbm ko još daje tolike pare za tamo neku žensku da se skine.. Što ona ima, da neka druga nema?

Komentiraj...
Vidi sve komentare