To je to što me zanima!

K. Curaviću ne daju kompresor dok ne plati 35 tisuća kn duga

Ronilac je ostao bez kompresora iz svog ronilačkog kluba jer mu jedan od direktora hotela nije htio dati ključ da ga uzme dok ne plati dug za najam od 35 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Kristijanu Curaviću ne žele vratiti kompresor koji mu je ostao u prostorijama gdje je sve do nedavno imao svoj ronilački klub dok ne plati dug za najam kluba koji se popeo na 35 tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija. Naime, ronilac je u ponedjeljak došao u zadarski hotel 'Falkensteiner' da iz kluba uzme kompresor za kojeg kaže da vrijedi oko 147 tisuća kuna. No, jedan od direktora hotela nije mu htio dati ključ te mu je poručio da će ga dobiti tek kada plati dug. Nakon toga Kike je otišao u zadarsku policiju gdje je prijavio direktora 'Falkensteiner' grupe Hrvatska, a o slučaju planira obavijestiti i Upravu te hotelske grupacije u Austriji.

Upitan projekt čišćenja podmorja

Curavić kaže da je bez tog kompresora upitan projekt 'Calypso', odnosno, velika akcija čišćenja podmorja. Potvrdio je da je hotelu dužan četiri tisuće eura, odnosno, oko 30 tisuća kuna za najam kluba, no kaže da kompresor nije imovina njegove tvrtke nego njegova osobna i da  ga oni nemaju pravo zadržati. Iz hotela poručuju da će mu kompresor vratiti tek kada plati dug za najam koji sada iznosi 35 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • crnabitanga 19.12.2010.

    E dečko moj, dok se nisi počeo prostituirati po medijima bio si vrhunski sportaš i karizmatična osoba, cijenjen od svih. Svjetski rekorder, eko-volonter, svi su te gledali s poštovanjem. A sad - od Maje Morales, Dolores, Simone i sličnih fufi razlikuješ se samo zato što imaš penis...

  • antopaulo 10.12.2010.

    Ja ne znam šta je Pišekica vidjela u njemu....Meni je fuj....sa lovom i bez nje....

  • mimas 10.12.2010.

    Aaaaa, prestala Pišekica sponzorirat pa se nagomilalo dugova... E stari moj, ugledaj se na Fani, Vlatku, Dolores i ostale! Nisi ti još dorastao da budeš sposobna sponzoruša! Svaka poduzetnica/sponzoruša nikad se ne bi dovela u ovu situaciju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare