To je to što me zanima!

K. Moss pijana došla u zračnu luku, u avion je ušla bez karte

Bilo je očito da je bila jako pijana jer je pričala glasno i nije ju bilo briga tko ju vidi, rekao je jedan od svjedoka. Kate je iz turske zračne luke putovala u London
Vidi originalni članak

Slavna manekenka u ponedjeljak se pijana pojavila u turskoj zračnoj luci Bodrum odakle je putovala za London. Kate Moss (40) na let niskobudžetnim avioprijevoznikom EasyJet 'čekirala' se bez avionske karte. Poslije podužeg razgovora s menadžerom EasyJeta, Kate su pustili na let iako nije imala kartu. Mnogi su se iznenadili da se s obzirom na novac koji ima, nije odlučila na nešto luksuznije. 

U Turskoj je odmarala i bila na tretmanima detoksikacije, a izgleda da se opuštala uz čašicu previše.

- Bilo je očito da je bila jako pijana jer je pričala glasno i nije ju bilo briga tko ju vidi. Da sam se ja pojavio tako pijan, nema šanse da bi me pustili u avion, ali ona je Kate Moss - rekao je jedan od svjedoka. 

'Upravo na letu s poprilično pijanom Kate Moss'

Putnici koji su se našli na istom letu bili su oduševljeni što su u njezinom društvu, pa su se time pohvalili na društvenim  mrežama. 

- Upravo na letu s poprilično pijanom Kate Moss - jedan je od postova na Twitteru. Iz EasyJeta incident na aerodromu nisu htjeli komentirati. 

Ovo nije prvi put da je Kate posjetila centar The LifeCo. Tamo je boravila i prije svog 40. rođendana. Centar gostima nudi priliku da tijelu vrate mlađahan izgled, a izgube kilograme. Uglavnom se piju sokovi od voća i povrća, a cijeli tretman traje sedam dana te košta 3640 eura, to jest 27,660 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mustafa Aga 01.08.2014.

    Turci je nisu dobro lecili...

  • kung fu panda 30.07.2014.

    dali joj previše bijelog šećera u kavu

  • skejt u snijegu 30.07.2014.

    svašta... a gde ima dobar burek da se pojede ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare