To je to što me zanima!

K. Perry dečku za kojim je patila u školi: Tako si gay

U srednjoj školi bila je zaljubljena u Shanea, ali on nikad nije htio biti njen dečko. Osvetila mu se 10 godina kasnije i osramotila ga je pred puno ljudi
Vidi originalni članak

Pjevala je u srednjoj školi u Santa Barbari koju je pohađala kako bi iznenadila sadašnje generacije. Učenici nisu jedini koje je Katy Perry (25) uspjela iznenaditi. U publici je stajao Shane Lopes, Katyina ljubav iz srednjoškolskih dana. Bila je zaljubljena u njega i patila je jer nije htio biti s njom.
- Shane Lopes, jesi li to ti? Kako si? Sjećam te se iz srednje, uvijek si bio najpopularniji frajer. Ja sam bila zaljubljena u tebe, no ti si odabrao Amandu Wayne. Jesi li zadovoljan izborom - rekla je Katy u pauzi između pjesama, a zatim mu je posvetila pjesmu 'Ur So Gay', aludirajući da Shane voli dečke. On je posramljeno stajao i šutio, a publika je vrištala od smijeha. Katy je nastavila skakutati po pozornici u minici od lateksa i uživala što se osvetila nepreboljenoj ljubavi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gđa78 17.09.2010.

    I ja bi tako svojem...Neka je...bravo curo.....

  • bogek 17.09.2010.

    vau, nije ju htel i kaj sad ak ja necu neku curu jer sam zaljubljen u drugu... Onda me ima pravo vrijedati???? Koje su to gluposti, ocito je iskompleksirana i jadna...

  • Maxich_1 17.09.2010.

    dečko je zgodan i uopće ne liči na gaya! ona je nafrajkana pa čak i liči na nešto, pogledajte malo slike bez photoshopa i previše šminke, ženska ima zapravo čudnu facu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare