To je to što me zanima!

Kad ne ide drugačije Norris mu prijeti: Stallone, nemoj psovati!

ZAČEPIO IM JE GUBICU Norris je zaprijetio Stalloneu da neće igrati u nastavku 'Plaćenika' ako će glumci prostačiti u filmu. Sylvester je na kraju mijenjao scenarij
Vidi originalni članak

Majstor borilačkih vještina i akcijska zvijezda Chuck Norris (71) uvjeren je da psovke kvare djecu, a odrasli koji to rade pružaju mališanima loš primjer.

- Kad sam čitao scenarij ‘Plaćenici 2’ primijetio sam da glumci pričaju na uvredljiv i vulgaran način, a ja ne glumim u filmovima u kojima se prostači - rekao je Chuck. 

Zaprijetio je redatelju Sylvesteru Stalloneu (65) da će napustiti projekt ako ne izbaci prostote iz scenarija. Sly je morao pristati.

Chuck zato nije imao problema s nasiljem i pucačinom jer Stallone i njegova ekipa nikad ne praštaju neprijateljima. Na setu su se zafrkavali kako bi ekipa nabildanih plaćenika pristala čak i na kastraciju penisa ako bi im to Chuck naredio. Šale se da pristaju na sve jer se boje što bi im učinio “najjači” čovjek na svijetu ako ga ne poslušaju. A nitko mu se ne bi želio zamjeriti...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • glumac12 21.01.2012.

    nema zajebancije sa mnom....

  • dranmato 21.01.2012.

    Chucku Norrisu administrator nikkada ne briše komentar

  • ĐorđePatković 21.01.2012.

    kaki su ameri šupljoglavci on je super pametan

Komentiraj...
Vidi sve komentare