To je to što me zanima!

Kad njezini klonovi 'napadaju': Svi smo mi isti kao Lady GaGa!

ONI SU NJEZINA ČUDOVIŠTA Američku pjevačicu na koncertima diljem Azije dočekalo je stotine tisuća fanova koji je odlično kopiraju. Od jutra su kampirali...
Vidi originalni članak

Obožavatelji iz Azije satima oslikavaju tijelo, lijepe nakit na lice i šivaju odjeću kako bi sličili svojem idolu - Lady GaGi.

Ispred olimpijskog stadiona u Seulu bilo je nemoguće razlikovati djevojke od mladića. Deseci tisuća mladih Južnokorejaca nosili su šarene tajice, visoke platforme i neobičnu šminku. Od jutra su kampirali na ulicama kako bi zauzeli prve redove na koncertu omiljene pjevačice.

Jedni su se omotali prozirnom folijom, a drugi su sami izradili avangardne šešire ili naočale kakve nosi Lady GaGa.Vjerni obožavatelji iz Japana čak su uzimali godišnje odmore kako bi vidjeli i čuli svojeg idola u Seulu. Neki su američku pjevačicu pratili i na koncert u Hong Kong.

- Kopiranje njezina imidža stajalo me više tisuća kuna. Žao mi je što ovakva ne mogu doći na posao. Šefica bi me ubila - šalila se 26-godišnja obožavateljica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_93703 15.05.2012.

    Neznan zašto...al iman filing da bi u Splitu bila "senzacija" punih 5 minuti...doduše,u Splitu ni dragi Bog ne bi duže bija senzacija da siđe s nebesa !

  • Re-Invention 15.05.2012.

    kanaanzg@ nisu se oblacili u gagine kostime sigurno

  • KanaanZg 15.05.2012.

    big deal stvarno, azijati su se i prije lady gage oblačili otkačeno, ko da je ona izmislila to ne prekopirala .. tako svejedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare