To je to što me zanima!

Kada dečko nije blizu, Gwyneth Paltrow ima svoj zlatni dildo

Zvijezda trilera 'Sedam' je napisala kako joj je najdraže seksualno pomagalo vibrator od 24-karatnog zlata. Ima i lisice te kožnati bič koji je platila skoro 3000 kuna
Vidi originalni članak

Seksi igračke nisu tabu i drago mi je što su ih žene prestale doživljavati kao prljave plastične stvarčice koje se moraju skrivati negdje na dnu ladice, kaže Gwyneth Paltrow (43).

Holivudska glumica, koja u javnosti često ostavlja dojam konzervativne i uštogljene žene, s obožavateljima je u novoj kolumni na svom blogu podijelila čime se često voli poigrati u spavaćoj sobi. Zvijezda trilera 'Sedam' je napisala kako joj je najdraže seksualno pomagalo vibrator od 24-karatnog zlata. Ima i lisice te kožnati bič koji je platila skoro 3000 kuna. Gwyneth dodaje kako je kolekciju upotpunila i vibrirajućom ogrlicom te kuglicama koje pojačavaju orgazam. Glumica voli i lubrikante, ali ne kupuje ih nego ih sama radi kod kuće. Najdraži su joj oni od džema.

- Jestivi su i ukusni. Kupovni sadrže paraben i otrovni su, a to nitko ne želi stavljati u sebe - zaključila je Paltrow. Dodaje kako za kvalitetan seks treba biti u formi, pa je ženama preporučila vježbe za bedra i zdjelicu. 

Gwyneth se lani, poslije 12 godina braka, rastala od Chrisa Martina (39), pjevača benda Coldplay. Sad je s Bradom Falchukom (45). Producentu serije 'Glee' ne smetaju njezine seksi igračke.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 11.05.2016.

    takva uštogljenka da ima dildo i bič? ma kak da ne :))))))))))) malo PR-a nije na odmet ha?

  • funky_boy 11.05.2016.

    ..komotno može reči poslije keksa...""" zlato moje jedino """..

  • Snygging 11.05.2016.

    Ona je svoje zlato pametno "uložila";-))) Možda joj se i kokica pozlati od silnog trenja;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare