To je to što me zanima!

Kakav frajer! Sprema li se Ivan Pažanin za okršaj u kuhinji?

Član žirija često je govorio o tome koliko mu je važna tjelovježba. Još je u mladosti vodio bitku s viškom kilograma, ali ju je uspješno riješio zahvaljujući upravo sportu
Vidi originalni članak

Još od početka godine svaki radni dan popularnog splitskog chefa je isti: od jutra do sutra je na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u zagrebačkom Jadran filmu. Ako je suditi po fotografiji koju je objavio na jednoj društvenoj mreži, Ivan je odlučio uvesti jednu promjenu,, piše RTL.

Član žirija kulinarskog showa, Ivan Pažanin, često je u intervjuima govorio o tome koliko mu je važna tjelovježba. Još je u mladosti vodio bitku s viškom kilograma, ali ju je uspješno riješio zahvaljujući upravo sportu. S obzirom da na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' boravi i po 12 sati na dan, ne krije da mu nedostaje odlazak u teretanu.

Međutim, i ta bi se rutina uskoro mogla promijeniti! Sudeći prema fotografiji koju je objavio na Instagramu, Pažanin je započeo s detoksikacijom tijela uz nezaobilazan kardio trening – boksom pod paskom trenera Danijela Brkića.

U ponedjeljak mladog chefa očekuju novi izazovi, u novom nastavku gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.  

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Davidoff1 10.02.2017.

    lik ima tu glavurdu sa tom bradom, mala ramena i kratke noge - baš je oličenje frajera i ljepotan broj jedan - po meni je čak i šeks ljepši

  • rea0770 10.02.2017.

    ljepši mi je David Skoko nego Pažanin

  • indijanka3 10.02.2017.

    Zbog čega nigdje ne vidim ime novinara ili novinarke čije je ovo mišljenje da je ovaj antiponja frajer?

Komentiraj...
Vidi sve komentare