To je to što me zanima!

Kakav šarmer: Lasić izveo tri djevojke, jednu je ljubio i grlio

NAŠAO JE PRAVU? Glumac često boravi u Srbiji, a ta su putovanja, kaže, osobne prirode. Frano Lasić opet je zaveo mlađahnu Beograđanku. Identitet joj je nepoznat
Vidi originalni članak

U trendovskom beogradskom restoranu glumac je sjedio za stolom s tri djevojke. Očevici kažu da je čak i zaplesao, a nakon što su dvije djevojke otišle na podij, svoju je pratilju nježno ljubio i grlio.

Glumca i tajanstvenu djevojku prošlog su utorka snimili u Cantini de Frida. Poznati zavodnik i ljubitelj mlađih djevojaka zasad ne želi ništa komentirati.

Čini se kako Frano nije imun na djevojke iz susjedstva. Prošlog je ljeta krstario Jadranom s tajanstvenom crnkom iz Beograda, a povezivali su ga i s glumicom Marijom Karan (30), s kojom se i Severinin bivši zaručnik Milan Popović voli zabavljati.

Lasića su viđali i s beogradskom farmaceutkinjom Nadeždom. Ni tu vezu nije komentirao. S 32 godine mlađom Sašom Lešnik (26) bio je dvije i pol godine, a SMS-om joj je javio da su prekinuli.

- Kako god bilo, svaka žena želi da joj se stvari kažu u oči, a ne da je se ostavi porukom. Nije fer kako je postupio - potužila se slovenska manekenka.

Najpoznatija Franina veza je ona s glumicom Dolores Lambašom (31). Ona ga je, navodno, ostavila zbog Josipa Radeljaka (69). 

Idi na 24sata

Komentari 222

  • 07.01.2014.

    Voli on ove brkate egzotične, da ne kažem nešto drugo.

  • Ivana0033 21.01.2013.

    Sta li ove mlade i lipe zemske vide u ovom starkelji..

  • Der Kommissarrr 21.01.2013.

    Ma ustvari i zašto nebi, ako može. U toj koži živi samo jednom, možda se drugi put reinkarnira kao moruzgva pa da vidiš onda seksualnog života... Nije ga briga što će susjedi reći, a time se najviše ljudi opterećuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare