To je to što me zanima!

Baš je gipka: Fani uz pomoć joge postiže sklad uma i tijela

Fani Stipković (31) na Twitteru je objavila fotografije na kojima vježba jogu u jednom zagrebačkom studiju. Novinarka je pokazala zavidnu gipkost i vitku figuru
Vidi originalni članak

Manekenka i novinarka uvjerila se kako je joga praktična metoda za postizanje zdravlja i unutrašnje sreće. Fani Stipković na Twitteru je pokazala koliko je nevjerojatno gipka. U pripijenom rozom topiću pokazala je kako radi na svojoj zavidnoj figuri.

Osim mukotrpnog vježbnja u teretani, vitku liniju može zahvaliti i vježbanju joge uz pomoć koje je uspjela postići sklad uma i tijela.

- Pink elephant yoga house - napisala je Fani ispod jedne od fotografija.

Riječ je o istoimenom zagrebačkom joga studiju kojeg su u travnju otvorili njezini prijatelji manekenka Petra Friganović i Marcco Biano.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • ChrisThis 09.09.2012.

    umjesto dotične, radije ću komentirati njene tzv. učitelje, koji joj očigledno radije žele ozljedu nego pravilnu pozu mosta sa paralelnim stopalima za početak, a govoriti o "nevjerojatnoj gipkosti" za stoj na glavi koji je u biti stoj na podlakticama je čisti senzacionalizam i neupućenost...

  • anna85 08.09.2012.

    ma badava njoj sve joge pilatesi liposukcije drenaže i ostala sranja kad je u faci konj

  • Ella_54 08.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare