To je to što me zanima!

Kako je lukava: Kim zarađuje čak i na račun vojvotkinje Kate

Guzata starleta dizajnirala je cipele koje je nazvala 'The Duchess' (vojvotkinja) u čast Kateina 30. rođendana. Cipele sama reklamira i prodaje ih po cijeni od 365 kn
Vidi originalni članak

Još je jednom pokazala koliko dobar 'nos' ima kad je riječ o zaradi. Naime, Kim Kardashian (31) na svoj je način proslavila nadolazeći 30. rođendan vojvotkinje Kate i usput zaradila. Guzata starleta dizajnirala je cipele koje je nazvala 'The Duchess' (vojvotkinja) u čast Kate. Cipele sama reklamira i prodaje ih po cijeni od 365 kuna. 

- Obožavam Kate, ona je primjer čiste elegancije i smatram da bi svaka žena svaki dan trebala imati nešto elegantno kao Kate i zato smo dizajnirali ove predivne salonke i na taj način vojvotkinji čestitali rođendan - govori Kim u reklami. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bambini580 09.01.2012.

    guzata starleta?????stvarno svaka čast novinaru na ovako bujnoj mašti,di se toga sitija hahahhahahahhahahahhahahahhahah

  • Lunette Adorabelle 09.01.2012.

    Hvala piskaralu što mi briše komentare. Ja sam mislila da je sloboda mišljenja i izražavanja istog moje ustavno pravo, al sva sreća pa sam u krivu i da za ove 3 godine pravnog fakulteta koje sam tupila svaki dan isto nisam naučila svoja prava. :) pa da ponovim iskompleksiranoj kvazinovinarki , piskaralu ili kako god .- osoba se ne zove Guzata Starleta već Kim Kardashian. Hvala. Sad slobodno obrišite i ovaj komentar.

  • atina 09.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare