To je to što me zanima!

Kako je Severinin novi dečko došao od taksista do milijarde

U tajne biznisa uveo ga je jedan američki prevarant koji se bavio trgovinom sirovina. S poznatim ruskim multimilijarderom osnovao je zajedničku tvrtku. 'Teži' milijune
Vidi originalni članak

Kako je novi dečko pjevačice Severine Vukčković (38) stvarao svoje poslovno carstvo i gomilao milijune te tko ga je točno uveo u svijet poduzetništva i otkrio mu sve trikove koje uspješan poslovni čovjek mora znati možrte pročitati u 24sata Expressu. 

Milan Popović (45) počeo je raditi s 18 godina u Švicarskoj. S 26 godina preselio se u Rusiju. U tajne biznisa uveo ga je jedan američki prevarant koji se bavio trgovinom sirovina. S poznatim ruskim multimilijarderom osnovao je zajedničku tvrtku. Nakon sloma Miloševićeva režima kupio je Valjaonicu bakra Sevojno i pretvorio je u uspješnu tvrtku. 

Više pročitajte u novom broju tjednika 24sata Express!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • vrač 15.01.2011.

    bolje da odkrivate ko je krao i ko krade u drzavi a ne kako se neko iz druge drzave obogatio

  • vwlady 15.01.2011.

    pa tip se snasao! gle,nije li to jedini nacin danas,sam da se snadjes? a sta su napravili gospoda iz vlade? posteno stekli? pa koliko je laznih branitelja? zasto je jbn registar tajna? nebi li taj popis trebalo casno pokazati,ko je branio,a ko se kiti tudjim perjem i marise pare od obveznika? j*be vas jedino sto je tip Srbin i sto kara Seve Nacionale! e pa pomirite se s tim....a guze bi dali da ste na njegovom mjestu....nemojte sebe lagat,nema smisla....

  • zubicvila 15.01.2011.

    dosta više s njima, boli na ona stvar! Sva sreća da gotova godišnja pretplata na večernji, pa svaki dan su na naslovnici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare