To je to što me zanima!

Kako ste znali?: Dva sata na dar Massimu za 53. rođendan

Najdraži su mi otmjeni, tanki muški modeli. Ovi mi se jako sviđaju, kaže Massimo. Rođendani su, kaže, njihova intimna veselja i uvijek ih slave u krugu bliske obitelji
Vidi originalni članak

Pjevač u krugu obitelji slavi 53. rođendan. WTI satovima koje je dobio na dar iskreno se razveselio. Massimo Savić kaže da oduvijek rado nosi satove i sretan je što ima nova dva primjerka. Kolekcionar je i ne zna koliko satova ima doma.

- Najdraži su mi otmjeni, tanki muški modeli. Ovi mi se jako sviđaju - kaže Massimo. Ne otkriva čime su ga darovale supruga Eni i kći Mirna (23). Rođendani su, kaže, njihova intimna veselja i uvijek ih slave u krugu obitelji. S dva nova sata World Time International upotpunio je svoju poveću kolekciju. Ne skriva da često kupuje satove u koje se zaljubi na prvi pogled.

Satove WTI nosit će i na skorašnjim koncertima jer pred njim je radno i svirkama ispunjeno ljeto. Dobro mu dođu jer kad nije na nastupima, žuri u studio u kojem radi pjesme za novi album. Zahvaljujući svojim novim modelima više ne kasni na dogovore.

- Bez sata na ruci sam izgubljen. Moji novi primjerci svidjeli su se kćeri i supruzi, ali ipak najviše punici. Još ga ne skidam s ruke, no kad ga se zasitim, darovat ću ga njoj - kaže pjevač.

Prijatelji ga, smije se, traže da im ga posudi, a on im preporučuje da ga svakako nabave već danas jer je količina ograničena. Novi satovi World Time Internationala, slažu se s Massimom i brojni drugi glazbenici, pravi su ljetni hit.

Decentnim bojama i modernim dizajnom sve su osvojili. Nema dvojbe da su već sad postali modni imperativ za ovo ljeto.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Moslavka 07.06.2015.

    Ovom su samo 53? Izgleda kao da ima 73. Kaj mu trebaju dva sata?

  • 07.06.2015.

    a najjaca mi je treca slika gdje se od kole ne vidi ni mjesto na ruci za sat...

  • beraga1 07.06.2015.

    sat snova!!! kakav rolex,fuj! ovaj sat je zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare